Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Torte Cielaviņa

Vidēji grūti

Raksta attēls

Iespējams iecienītākais deserts Latvijā - īsta klasika jebkuros svētkos un ikdienā.

Sastāvdaļas

  • 6 olu baltumi
  • 400 g cukura
  • šķipsna sāls
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu miltu
  • 200 g sasmalcinātu riekstu
  • Sviests pannas ietaukošanai
  • 230 ml saldā krējuma
  • 140 g sviesta
  • 400 g šokolādes (300 g rūgtās un 100 g piena)
  • Šokolādes cepumi dekorēšanai

Pagatavošana

Gabaliņš Cielaviņas - kaut kas tāds, no kā atteikties varēs vien retais. Uzzini, kā to pagatavot šajā video:


Saistītās receptes

Instagram Sekot