RECEPTE: Krēmīgie vistas salāti


Sakarsē krāsni 200 grādus karstu. Pannā, kuru pēc tam var likt krāsnī, sakarsē eļļu un apcep vistas filejas ar ādu uz leju, līdz āda kļūst zeltaina. Tad apgriez otrādi un cep vēl 4 minūtes. Uzber rozmarīnu, čili, sāli, piparus un liec pannu krāsnī uz 30 minūtēm.

Kamēr vistas filejas cepas, gatavo mērci, sablenderējot visas mērces sastāvdaļas. Kad gaļa gatava, izņem no krāsns un noliec malā uz apmēram 5 minūtēm. Tikmēr bļodā liec salātus, keilu, gurķus un mandeļu skaidiņas un sajauc ar mērci. Liec šķīvjos, kuros pasniegsi, uzliec uz salātiem vistas filejas un uzber sieru. Pasniedz.


Instagram Sekot