Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Arbūza un zemeņu sorbets

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Viegls un atsvaidzinošs deserts tiem, kuriem patīk tīra un nesamākslota garša

Sastāvdaļas

  • 1/4 arbūza, nomizots
  • 400 g zemeņu
  • 2 banāni, nomizoti, sagriezti gabaliņos

Pagatavošana

  1. Sagriez arbūzu (bez sēklām) mazākos gabalos un sasaldē. Tāpat sasaldē zemenes un banānu gabaliņus.
  2. Sorbetu gatavo, sablenderējot visas sastāvdaļas krēmīgā masā. Banāns var būt arī nesasaldēts, bet tam noteikti jābūt sastāvā, jo tas sorbetam piedod krēmīgumu un papildu saldumu. Pasniedz uzreiz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot