Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Brusketas ar tunča salātiem


Raksta attēls

Dienvidnieku uzkoda, kas prasa minimālu piepūli. To pasniedz apetītes veicināšanai maltītes sākumā.

Sastāvdaļas

  • 2 kārbiņas konservēta tunča olīveļļā
  • 5–6 mazie pipari vai paprikas
  • pusbuntīte loku
  • 1 tomāts
  • 1 paliels sarkanais sīpols, nomizots
  • kaperi pēc garšas
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • mazliet citrona sulas
  • 2 ēd. k. majonēzes
  • franču bagete
  • olīveļļa cepšanai
  • bazilika lapiņas dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Bļodā liec tunci, sakapātus piparus, lociņus, tomātus, daļu sīpola (atstāj dažus sīpola gredzenus dekorēšanai), kaperus.
  2. Pieber sāli un piparus pēc garšas.
  3. Pievieno mazliet citrona sulas, majonēzi un samaisi.
  4. Bageti pārgriez uz pusēm un tad vēlreiz gareniski uz pusēm.
  5. Grilpannā sakarsē olīveļļu un apgrilē maizi.
  6. Kārto uz maizēm tunča salātus.
  7. Dekorē ar kaperiem un sīpola gredzeniem un pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot