Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Divu krāsu cukīni nūdeles ar pašmāju bazilika pesto

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Nūdeles no cukīni? Jā!

Sastāvdaļas

  • 1 zaļais cukīni
  • 1 dzeltenais cukīni
  • Selection by Rimi Grana Padano siers pasniegšanai

pesto:

  • 1 podiņš svaiga bazilika, tikai lapiņas
  • 80 ml Rimi light extra virgin olīveļļas
  • 30 g Selection by Rimi Grana Padano siera
  • 1/2–1 citrona sula
  • 1 ķiploka daiva, nomizota
  • 30 g Arimex ciedru riekstu, apgrauzdēti
  • jūras sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Visas bazilika pesto sastāvdaļas liec blendera krūzē un samal viendabīgā, krēmīgā pesto mērcē.
  2. Izmantojot Delimano spirālveida griezēju, pagatavo svaigās cukīni nūdeles.
  3. Gatavās nūdeles sajauc ar pesto un pasniedz ar rīvētu Grana Padano sieru.

Saistītās receptes

Instagram Sekot