Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Bekonā ietītas, grilētas, jūras ķemmītes

15 min
2 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • Jūras ķemmītes Selection by Rimi – 1 iepakojums (atlaidinātas)
  • Kūpināts bekons šķēlēs Rimi Basic – 130 g
  • Kūpināts sāls Selection by Rimi – pēc garšas
  • Smalklapu spināti Rimi – 1 pac.
  • Dzeltenie tomāti – 2 gab.
  • Olīveļļa Extra virgin Rimi – 20 ml
  • Gaišo vīnogu etiķis - 1 tējk.
  • Brūnais cukurs – šķipsniņa.

Pagatavošana

Jūras ķemmītes liec pa divām un ietin kūpinātā bekona šķēlītē.

Saspraud pa vienai, vai vairākām uz iesmiņiem.

Uz sakarsēta grila restēm cep no abām pusēm aptuveni 1-2 minūtes.

Spinātu lapas sajauc ar tomātu šķēlītēm. Pievieno vīnogu etiķi, kas sajaukts ar olīveļļu un šķipsniņu brūnā cukura.

Pasniedzot jūras ķemmītes, pārkaisi ar grilēto sāli, kas papildinās tavu ēdienu ar patīkamu dūma  garšu.


Saistītās receptes

Instagram Sekot