Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Grilēti nektarīni ar hallomi sieru un piparmētru gremolata

15 min
Viegli pagatavot
4 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • Nektarīni 6 gab
  • Kanēlis 1 ēdamk
  • Kļavu sīrups 1 ēdamk
  • Laims 2 gab
  • Piparmētra 1 bunte
  • Hallomi siers Ica – 1 gab

Pagatavošana

Sadala nektarīnus uz pusi vai ceturtdaļās. Aplej ar kļavu sīrupu un maltu kanēli. Apmaisa un liek grilēties līdz gatavībai.

Sagriež sieru un liek uz grila.

Pagatavo piparmētru granolu. Sakapā vai samal piparmētru lapiņas kopā ar laima mizu, no viena laima un sulu no 2 laimiem.
Visas sastāvdaļas liec tanī pašā šķīvī kur marinēji nektarīnus, lai kļauvu sīrups neiet postā.


Saistītās receptes

Instagram Sekot