Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Grilēti vistu stilbiņi cidoniju un rozmarīna marinādē

30 min + 2 h mar
4 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • Vistu stilbi - 12 gab.
  • Cepammērce (cidoniju – medus, ar ingveru un rozmarīnu) – 1 burc. (365 g)
  • Mazā paprika Rimi – 2 pac.
  • Laims – 1 gab
  • Kuskus – 140 g
  • Pētersīļu lapas 1 bunte
  • Olīveļļa Extra virgin Rimi– 25 ml
  • Citrons - 1 gab.
  • Pipari – pēc garšas
  • Sāls – pēc garšas

Pagatavošana

Apmaisi vistu stilbus cepammērcē un atstāj iemarinēties uz 2 h, vēsā vietā.

Kamēr marinē vistas stilbus, pagatavo kuskusu.

Aplej kuskusu ar verdošu ūdeni, ļauj uzbriest 5 minūtes.

Sajauc to ar svaigi kapātiem ķiplokiem, pētersīļiem. Pievieno citrona sulu, olīveļļu un sāli, piparus, pēc garšas.

Vistu stilbus grillē uz sakarsētām grila restēm, vidēja karstuma oglēm.

Lai marināde neapdegtu, uzmani vistas stilbus un vairākkārt apgrozi tos.

Cep līdz gatavībai.

Blakus vistas stilbiem liec grilēt arī mazo papriku, pasniedzot pārlej ar laima sulu.


Saistītās receptes

Instagram Sekot