Recepte

Liellopa antrekots sarkanvīna mērcē


Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa (antrekots) - 800 9
  • Sarkanvīns - 400 ml
  • Sīpoli - 2 gab.
  • Svaigs timiāns - 5 zariņi
  • Sviests - 70 g
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

Liellopa antrekota gabalu griež 1.5-2 cm biezās šķēlēs, nosusina apsāla, appiparo, tad grilē uz mērenām oglēm. Paralēli gatavo sarkanvīna mērci, sīpolus, timiānu un piparus sautē sviestā līdz sīpoli zeltaini, tad pārlej ar sarkanvīnu un novāra līdz mērces konsistencei, izberž caur caurduri un atkārtoti novāra. Labu apetīti!

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Instagram Sekot