Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Mini Ķīnas cūkgaļas grils


Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • taukvielas cepšanai (ja vajag)
  • bambusa kociņi, pārgriezti uz pusēm

garšvielu maisījumam:

  • 4 ēd.k. maltu kumīna sēklu
  • 4 ēd.k. maltas saldās paprikas
  • 2 tējk. malta člli
  • 2 tējk. sāls

Pagatavošana

Visas garšvielu maisījumam nepieciešamās sastāvdaļas liec bļodiņā un kārtīgi samaisi. Bļodā liec malto gaļu, pievieno 2 ēd.k. garšvielu maisījuma un kārtīgi izmīci gaļu, lai garšvielas būtu vienmērīgi iemaisītas pa visu masu. Ņem bambusa kociņus un ar rokām veido ap tiem mazus gaļas veltnīšus.

Pannā sakarsē taukvielas un cep gaļas veltnīšus, līdz gaļa gatava, vai grilē 5–7 minūtes. Pasniedz ar garšvielu maisījumu, ar ko katrs pats var variēt asumu.


Saistītās receptes

Instagram Sekot