Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Pīles krūtiņa ar upeņu mērci


Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • Pīles krūtiņas ­4 gab.
  • Upeņu sula 250ml
  • Medus 2 ēdamkarotes
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

Pīles krūtiņu nosusina, apsāla un grilē uz mērenām oglēm, vispirms ar ādu uz leju, tad otrādi . Tad ļauj 8-10 minūtes "atpūsties" uz salvetes. Appiparo un griež gabalos pasniedzot ar upeņu mērci. Upeņu mērce sastāv no iepriekšējās sezonas upeņu sulas un medus, kuri ir vienkārši novārīta līdz mērces konsistencei. Gaužām vienkārši un gardi.


Saistītās receptes

Instagram Sekot