Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Gurķi ar skābo krējumu un ikriem

15 min
Viegli pagatavot
20 personām

Raksta attēls

Eleganta un svaiga skandināvu uzkoda, kas pierāda, ka ne vienmēr ir nepieciešama maize.

Sastāvdaļas

  • Garais gurķis
  • Skābais krējums
  • 50–100 g foreļu ikru
  • 20 g maurlociņu
  • 10 g diļļu

Pagatavošana

  1. Gurķi nomazgā un sagriež 2 cm ripiņās.
  2. Uz katras ripiņas uzliek piciņu krējuma, uz krējuma uzliek foreļu ikrus. Izrotā ar dillēm un maurlociņiem.

Saistītās receptes

Instagram Sekot