Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Jēra sautējums mājas gaumē

Vidēji grūti

Raksta attēls

Ir tās reizes, kad gribas kārtīgi paēst gluži kā pie omītes laukos!

Sastāvdaļas

2 ēdamkarotes eļļas cepšanai

1 jēra stilbs

3 burkāni, nomizoti, sagriezti lielos gabalos

1 ķiploka daiva, vesela, nemizota

buntīte rozmarīna

2 ēdamkarotes ķimeņu

2 ēdamkarotes sinepju sēklu

1,5 ēdamkarotes Rimi tumšās sojas mērces

500 g I love eco tomātu biezeņa

1 sīpols, nomizots, sagriezts gabaliņos

2 paprikas

Pagatavošana

  1. Pannā sakarsē eļļu un kārtīgi apcep jēra gaļas gabalu no visām pusēm, līdz tas ir zeltains.
  2. Pievieno burkānus, ķiploku un garšvielas.
  3. Uzliec katlam vāku un uz mazas uguns sautē 10 minūtes.
  4. Tad pievieno tomātu biezeni un aptuveni 1 l verdoša ūdens, uzliec vāku un vāri uz nelielas liesmas 1,5 h (ja ūdens pilnībā iztvaikojis, pievieno vēl).
  5. Pievieno sīpolus, papriku, ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni un vāri vēl 1 h, līdz gaļa "lec" no kaula nost.
  6. Pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot