Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

VIDEO: Karstais ābolu drumstalu deserts

40 min
Viegli pagatavot
5 personām

Raksta attēls

Atvasara ar katru dienu atkāpjas un pienācis laiks omulīgiem rudens vakariem. Tādēļ šoreiz piedāvājam sildošu, bet pārsteidzoši vienkāršu ābolu desertu!

Sastāvdaļas

Drumstalām:

  • 150 g miltu
  • 110 g sviesta
  • 150 g brūnā cukura
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta

Pildījumam:

  • 3 skābi āboli
  • kanēlis

Pagatavošana

  1. Bļodā ieber miltus, cukuru, sviestu un vaniļas ekstraktu. Samīca irdenā masā, taču ne pārāk daudz. Ievieto ledusskapī uz 10 minūtēm.
  2. Ābolus sagriež kumosa lieluma gabalos. Ieber dziļajā kūku pannā. Vislabāk tādā ar neizņemamu apakšu.
  3. Drumstalu mīklu mazos gabalos pārber āboliem un pārkaisa kanēli.
  4. Cep 180 grādos 25 minūtes. Lai iegūtu zeltainu virskārtu, pašās beigās var ieslēgt grila režīmu.
  5. Pasniedz karstu mazās bļodiņās, noteikti pievienojot saldējuma bumbiņu.

Noskaties video recepti:


Saistītās receptes

Instagram Sekot