Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Kokospiena zupa ar garnelēm un sēnēm

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Sildoša un krēmīga zupa, pēc kuras noteikti gribēsies papildporciju. Gardi!

Sastāvdaļas

 buljonam:

  • 550 g Rimi cāļu pusspārnu
  • 2 sīpoli, nomizoti
  • 1 burkāns, nomizots
  • 2–3 mm ingvera
  • 1 ķiploks, nomizots
  • 2 laima lapas
  • 2 citronzāles stiebriņi
  • 1/2–1 čili pipars
  • 1 tējk. cukura
  • 1/2 tējk. jūras sāls
  • 2 l ūdens

zupai:

  • 2 ēd.k. eļļas cepšanai
  • 1/2 purava saknes daļas
  • 500 g šampinjonu
  • 400 g garneļu
  • 400 g Rimi cāļu filejas
  • 450 ml kokosriekstu piena
  • laima sula pēc garšas
  • cukurs pēc garšas
  • jūras sāls pēc garšas
  • čili pēc garšas

Pagatavošana

  1. Liec visas buljona sastāvdaļas katlā un uz mērenas uguns vāri buljonu vismaz 1 h.
  2. Nokās buljonu un vāri zupu. Pannā sakarsē eļļu, apcep zupas sastāvdaļas un pievieno buljonam.
  3. Tad pielej kokosriekstu pienu. Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno laima sulu, cukuru, sāli un asumam vēl čili.
  4. Lej šķīvjos un pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot