Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Atvērtā tortilja ar BBQ vistas gaļu un kraukšķīgiem salātiem

2 stundas
Vidēji grūti
6 personām

Raksta attēls

Recepte, kas noderēs gan mājām, gan pusdienām līdzņemšanai!

Sastāvdaļas

BBQ vistas gaļas sagatave:

Vistas kājas (stilbs un šķinķis) – 2 gab.

Karija garšvielas Rimi – 2 ē.k.

Olīveļļa – 2 ē.k.

Tortija ar salātiem:

Tortiljas plāksnes – 6 gab. (1 paciņa)

Ledus salāti  – ¼ gab.

Rukola I Love Eco – 2 saujas

Sarkanais sīpols – 1 gab.

Dzeltenie tomāti - 2 gab.

Avokado - 2 gab.

Laims - 2 gab.

BBQ mērce ICA – pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas kājām noņem ādu un kārtīgi ierīvē gaļu ar karija garšvielām. Pievieno eļļu. Traukam uzliec vāku vai ietin follijā. Liec cept, vismaz 2h, cepeškāsnī 170 grādos.
  2. Kad gaļa izcepusies, atdali no kauliem gaļu un saplūkā, jaucot to karija garšvielās.
  3. Šo gaļu var glabāt arī vairākas dienas leduskapī, taču visgaršīgākā tā būs tieši pēc pagatavošanas.
  4. Uz sakarsētas pannas, bez taukvielām liec tortilju un uzsildi nieka 5 sekundes no katras puses. Tortilja iegūs nelielu kraukšķīgumu un atraisīsies tās garšu buķetes.
  5. Smalki sagriez ledus salātus un sīpolu. Pievieno rukolu, tomātu šķēlītes un avokado. Pārlej ar svaigu laima sulu un kārto visu uz tortiljām. Pa virsu liec vistas gaļu un BBQ mērci.

Labu apetīti!


Saistītās receptes

Instagram Sekot