Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Tunzivs ar zaļo zirnīsu krēmu un marinētām sojas pupiņām


Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • Zirnīšu krēmam:
  • 400 g Rimi saldētu zaļo zirnīšu, atlaidināti
  • 1 sauja svaigu piparmētru
  • 1/2 laima sula
  • sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Marinētām sojas pupiņām:

  • 400 g ICA saldētu sojas pupiņu, atlaidinātas, izlobītas
  • 1/2 laima sula
  • 1 ēd.k. Extra virgin olīveļļas
  • 1 šalotes sīpols, nomizots, smalki sakapāts

Tuncim:

  • 480 g svaigas tunzivs filejas
  • eļļa ierīvēšanai
  • 1 tējk. Santa Maria garšvielu maisījuma
  • Vasabi un sezams
  • 1 ēd.k. bezglutēna sojas mērces
  • 1 sauja kinzas, sakapāta

Pagatavošana

Gatavo zirnīšu krēmu. Liec visas krēma sastāvdaļas blenderī un samal līdz krēmīgai konsistencei. Gatavo marinētas sojas pupiņas. Bļodā liec izlobītas sojas pupiņas, pievieno laima sulu, olīveļļu, sīpolus un viegli samaisi. Sadali tunča fileju steikos un ierīvē ar eļļu. Sakarsē pannu un apsvilini tunča steikus no abām pusēm. Noņem no pannas un pārkaisi ar garšvielu maisījumu. Pirms pasniegšanas sagriez zivi strēmelēs un pievieno sojas mērci un kinzu. Kārto visu uz šķīvjiem un pasniedz.


Saistītās receptes

Instagram Sekot