Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Tvaicēta forele ar dārzeņiem

20 min
2 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

Mazās varavīksnes foreles fileja – 250 g
Mini burkāni Rimi – 100 g
Kartupeļi Rimi – 150 g
Saldēti zaļie zirnīši Rimi – 100 g
Briseles kāposti – 100 g
Olīveļļa Extra Virgin – 3 ēdamk.
Citrons – 1/2 gab.
Angļu sinepes – 1 tējk.
Sāls, pipari

Pagatavošana

Noskalo dārzeņus, ja nepieciešams, sagriež mazākos gabalos un liek tvaicēties apmēram 10 minūtes.
Zivs fileju apkaisa ar sāli un pipariem. Pievieno to dārzeņiem un tvaicē vēl 10 minūtes.
Sagatavo mērci. – Sajauc citrona sulu ar olīveļļu un angļu sinepēm.
Pasniedz tvaicēto zivi un dārzeņus, pārlietus ar sinepju mērci.

Ieteikums!
Tvaicējot zivi, var tās garšu papildināt, pievienojot citrona miziņu un smaržīgos piparus.


Saistītās receptes

Instagram Sekot