Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Vistas fileja rozmarīna marinādē

2 h 10 min
6 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

Vistas fileja – 1,5 kg

Marinādei:
Rozmarīns – 1 bunte
Ķiploki – 3 daivas
Laims – 2–3 gab.
Jauktie pipari – 1/2 sauja
Eļļa – 50 ml
Medus – 1 ēdamk.
Sāls – 1 tējk.

Pagatavošana

Vistas fileju sagriež palielos gabalos un liek traukā. Vistas fileju nevajadzētu griezt pārāk smalki, lai gatavojot tā saglabātu sulīgumu.
Tad gatavo marinādi, visas sastāvdaļas smalki sakapājot, sagrūžot piestā vai samaļot. Gatavo masu pārber vistas filejai, samaisa un atstāj iemarinēties.
Cep cepešpannā vai uz grila.

Ieteikums!
Ja vistas gaļu plāno cept uz grila, gatavojot marinādi, pievieno tikai vienu ēdamkaroti eļļas un nedaudz ūdens.


Saistītās receptes

Instagram Sekot