Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Pad Thai rīsu nūdeles ar papriku un zemesriekstiem


Raksta attēls

Āzijas garšu noskaņas

Sastāvdaļas

  • Pad Thai platās rīsu nūdeles – 1 paciņa
  • Sīpols – 1 gab., sakapāts
  • Ķiploks – 3 daiviņas
  • Citrons – 1 gab., sarīvē miziņu
  • Paprika – 1 dzeltena, 1 sarkana, 1 zaļa, sakapāta ne ļoti lielos gabaliņos
  • Buljons, vistas, liellopu vai dārzeņu – 200 ml
  • Grauzdēti sālīti zemesrieksti – 200 g
  • RicBerry sukāžu maisījums – 200 g
  • Zaļumi – loki, koriandrs, sagriezti gabaliņos
  • Olīveļļa

Pagatavošana

  1. Novāra nūdeles sālsūdenī.
  2. Kad nūdeles novārītas, tās kārtīgi noskalo ar aukstu ūdeni un atstāj caurdurī.
  3. Pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus, pieliek 2 ķiploku daiviņas un papriku, sautē pāris minūtes, lai paprika būtu kraukšķīga.
  4. Pievieno buljonu, citrona miziņu, sukādes un zemesriekstus.
  5. Pasautē pāris minūtes. Iespiež trešo ķiploku daiviņu, iejauc nūdeles un karsē vēl pāris minūtes. Ieliek servējamā traukā un pārkaisa ar lokiem un koriandru (kinzu). Servē kopā ar vistu.

Saistītās receptes

Instagram Sekot