Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Avokado un saldo kartupeļu salāti


Raksta attēls

Garšu buķete Dienvidamerikas notīs.

Sastāvdaļas

  • 230 g konservētu melno pupiņu, šķidrums jau noliets
  • 2 gatavi avokado, nomizoti, iztīrīti, sagriezti gabalos
  • 1/4 granātābola sēkliņas
  • bazilika lapiņas
  • 20 ml makadamijas riekstu (vai citu riekstu) eļļas
  • jūras sāls pēc garšas, ja nepieciešams

kartupeļiem:

  • 500 g nomizota saldā kartupeļa, sagriezts lielās daivās
  • 30 g pētersīļu lapiņu
  • 1 ķiploka galva, nomizota, sadalīta daiviņās, kas katra pārgriezta uz pusēm
  • 100 g Borettane sīpolu, nomizoti
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 30 ml vīnogu kauliņu eļļas
  • 1 tējk. anīsa sēklu

Pagatavošana

  1. Sakarsē krāsni 210 grādus karstu. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru. Sajauc saldos kartupeļus ar pārējām tiem paredzētajām sastāvdaļām, liec uz pannas un cep krāsnī 20–30 minūtes, līdz tie ir zeltaini un gatavi.
  2. Tikmēr bļodā liec visas salātu sastāvdaļas, izņemot eļļu. Kad saldie kartupeļi ir gatavi, pievieno tos salātiem, samaisi un uzlej eļļu. Pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot