Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Pikantie foreles salāti Austrumu gaumē

20 min
4 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • Varavīksnes foreles fileja – 300 g
  • Šalotes sīpoli – 3 gab.
  • Burkāni – 2 gab.
  • Laims – 2–3 gab.
  • Gurķis – 1/2 gab.
  • Kinza – 1 sauja
  • Olīveļļa ar čili Selection by Rimi – 100 ml
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Kajēnas pipari, malti – pēc garšas
  • Cukurs Rimi  – 1/2 tējk.
  • Sāls – 1/4 tējk.
     

Pagatavošana

Notīra dārzeņus un sagriež strēmelītēs. Foreles fileju sagriež strēmelēs, pievieno sakapātu kinzu un ķiploku. Pieliek laima sulu, cukuru un sāli. Pannā sakarsē eļļu. Lai salāti būtu pikantāki, eļļai pieber Kajēnas piparus – uzmanies, nesadedzini tos! Caur sietu eļļu lej virsū salātiem un iecilā tajos. Salātus apklāj ar foliju vai plēvi un atstāj ievilkties aptuveni 10 min.

Ieteikums!
Šiem austrumnieciskajiem salātiem vari izmantot jebkuru svaigas zivs fileju – laša, baltās zivs u.c.


Saistītās receptes

Instagram Sekot