Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Ābolu un kanēļa krēma tarte

Viegli pagatavot

Raksta attēls

Maigs un skaists deserts.

Sastāvdaļas

  • 3 āboli
  • 1 kanēļa standziņa
  • 1 ola
  • cukurs pēc garšas
  • 100 g Filadelfijas krēmsiera
  • 200 g Selection by Rimi smilšu mīklas

Pagatavošana

  1. Sakarsē krāsni 180 grādus karstu. 2 ābolus ar kanēļa standziņu cep krāsnī, līdz tie izjūk, pēc tam tad sablenderē.
  2. Ābolu masai pievieno olu, cukuru, krēmsieru un samaisi.
  3. Izrullē mīklu, liec formiņās un lej virsū ābolu krēmu.
  4. Sagriez atlikušo ābolu plānās strēmelēs un liec uz kūciņām.
  5. Liec krāsnī tuvāk apakšai un cep 20–25 minūtes.

Saistītās receptes

Instagram Sekot