Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Citronu panna cotta


Raksta attēls

Klasiskajai panna cottai esam pievienojuši citrusīgu svaiguma piegaršu!

Sastāvdaļas

  • 2 olas, dzeltenumi atdalīti no baltumiem
  • 100 g baltā cukura
  • šķipsniņa jūras sāls
  • 1 citrona sula
  • 8 g želatīna
  • 200 g grieķu jogurta

dekorēšanai:
svaigas ogas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru biezā, krēmīgā masā.
  2. Atsevišķi saputo olu baltumus ar šķipsniņu sāls.
  3. Citronu sulā izšķīdini želatīnu.
  4. Grieķu jogurtu sajauc ar dzeltenumu masu un iecilā.
  5. Uzkarsē želatīnu, pievieno jogurta masai un beigās iecilā olbaltumu.
  6. Liec traukos, atdzesē un pasniedz ar svaigām ogām.

Saistītās receptes

Instagram Sekot