Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Rabarberu tarte

1 h
6 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

Rabarberi – 4–5 gab.
Smilšu mīkla – 300 g
Saldais krējums – 120 ml
Olas Rimi – 2 gab.
Brūnais cukurs – 3 ēdamk.
Malts kanēlis – 1 tējk.

Pagatavošana

Izrullē smilšu mīklu un ieklāj to cepamajā formā. Lai mīklas malas neiekristu cepot, pa virsu mīklai ieklāj cepamo papīru un pieber formu pilnu ar kaltētiem zirņiem.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C un cep pamatni 20 minūtes.Izņem cepamo papīru.
Viegli saputo olas ar cukuru, kanēli un pievieno krējumu. Lej krēmu izceptajā pamatnē.
Noskalo rabarberu kātus, ja nepieciešams, nomizo. Griež garenās šķēlēs un liek pa virsu krēmam. Tarti cep cepeškrāsnī 30–40 minūtes.
Atdzesē un pasniedz draugiem un ģimenei.

Ieteikums!
Saldā krējuma vietā vari izmantot arī skābo krējumu, jogurtu bez piedevām vai grieķu jogurtu.
Cukuru vari aizstāt ar vienu banānu, kas samalts un pievienots ar olu masai.


Saistītās receptes

Instagram Sekot