Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

VIDEO: Šokolādes groziņi ar Mascarpone pildījumu, zemesriekstu sviestu un mellenēm

1,5 stunda
Vidēji grūti
12 personām

Raksta attēls

Lielisks deserts, ko pasniegt viesiem pie tējas vai kafijas - gaisīgs Mascarpone siera krēms, zemesriekstu sviests ar nedaudz sāļu akcentu un atsvaidzinošas mellenes. Bet tas viss - mutē kūstošā šokolādes groziņā.

Sastāvdaļas

150g rūgtās šokolādes

250g mascarpone siers

45g cukura

100g saldā krējuma

Mellenes vai citas ogas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Izkausē šokolādi ūdens peldē un piepildi ar tos papīra vai silikona mafinu trauciņus. "Sokolādi ieklāj tā, lai tā noklātu groziņu plānā kārtā un veidotos uz augšu vērstas maliņas. Ievieto to ledusskapī.
  2. Tikmēr sajauc Mascarpone sieru, saldo krējumu un cukuru. Kārtīgi saputo.
  3. Pildi groziņus ar tējkaroti zemesriekstu sviesta un Mascarpone krēmu. Pārber pāri mellenes vai citas ogas.
  4. Ievieto saldētavā uz 30 minūtēm. Pasniedz aukstus. Neaizmirsti noņemt papīrīti!

Saistītās receptes

Instagram Sekot