Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Sulīgā palija sāls garozā

Viegli pagatavot
3 personām

Raksta attēls

Sāls garoza, cepot ēdienu cepeškrāsnī, palīdz saglabāt tā sulīgumu. Izmēģini!

Sastāvdaļas

  • 2 veselas palijas (700-800 g)
  • 1 kg sāls
  • 3 olas baltumi
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 timiāna zariņi

Pagatavošana

  1. Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.
  2. Olas baltumus sajauc ar sāli.
  3. 1/3 sāls masas izber uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
  4. Pa virsu liec palijas, katrai vēderā liec 1 ēd.k. sviesta un 1 timiāna zariņu.
  5. Pārklāj ar atlikušo sāls masu un liec cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm.

Saistītās receptes

Instagram Sekot