Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Tapas. Ar čorizo desu pildītas un bekonā ietītas dateles


Raksta attēls

Gardas spāņu uzkodas.

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa dateļu bez kauliņiem
  • čorizo desa (ja ir jau sagriezta, tad kādas 30 šķēlītes)
  • 1 iepakojums bekona, sagriezts šķēlēs
  • koka irbulīši vai zobu bakstāmie kociņi

Pagatavošana

  1. Uzkarsē krāsni grila režīmā.
  2. Ņem dateli (ja dateles ir ar kauliņiem, tie jāizņem), pildi ar sagrieztiem čorizo desas gabaliņiem vai, ja desa ir šķēlēs, pārloki šķēli divreiz un ieliec datelē.
  3. Ietin dateli 10 cm garā bekona strēmelē un nostiprini ar irbulīti.
  4. Tāpat pagatavo pārējās dateles un izkārto cepamajā pannā.
  5. Liec dateles krāsnī tuvāk krāsns augšdaļai un cep, līdz bekons kļūst kraukšķīgs.
  6. Pasniedz siltas.

Saistītās receptes

Instagram Sekot