Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Tortiļas ar plucinātu liellopa gaļu

Vidēji grūti

Raksta attēls

Maltīte, ko ideāli gatavot brīvdienās - kamēr gaļa cepas, var ieritināties segā un palasīt grāmatu, malkojot tēju.

Sastāvdaļas

liellopa gaļai:

  • 800 g fasēta liellopa šķiņķa bez kaula
  • 1 ēd.k. Rimi adžikas
  • 300 ml liellopa buljona (vai ūdens ar buljona kubiņu)
  • 1 tējk. kumīna sēklu
  • 1 ķiploka galviņa
  • 2 ēd.k. Rimi tomātu pastas
  • 1 ēd.k. ābolu etiķa

tortiļām:

  • 6–8 kukurūzas tortiļas
  • 3 avokado, nomizoti, iztīrīti, sagriezti strēmelēs
  • 1 paciņa I love eco konservētu melno pupiņu
  • 1/2 burciņas Rimi konservētas kukurūzas
  • sula no 1 laima
  • 2 saujas zaļumu vai krešu (pēc izvēles)

Pagatavošana

  1. Liellopa šķiņķi liec katlā, pievieno pārējās gaļai paredzētās sastāvdaļas un sautē 3h. Ja gatavo WMF augstspiediena katlā, tad vienkārši uzliec vāku un gatavo vismaz 1 h un 30 minūtes. Vēl viens variants ir likt gaļu čuguna katlā ar vāku vai cepešu traukā ar vāku vai pārklātu ar foliju un gatavot krāsnī 170 grādos 2 h un 45 minūtes.
  2. Kad gaļa ir gatava, to viegli saplucini un atstāj marinādes sulā, lai sulīga.
  3. Gatavo tortiļas. Sakarsētā pannā bez taukvielām uzsildi tortiļas un apcep no abām pusēm 5 sekundes.
  4. Pildi tortiļās gaļu un pārējās receptē norādītās sastāvdaļas. Pasniedz.

Saistītās receptes

Instagram Sekot