Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Trusis baltvīnā ar sakņaugiem

2h
4 personām

Raksta attēls

Nomizo seleriju sakni un burkānus. Sagriež palielos gabalos. Sadala trusi un liek cepamajā maisā. Pieber burkānus, seleriju, ķiploku, sīpolu un rozmarīnu. Pielej baltvīnu un pievieno sviestu. Pievieno sāli un piparus. Maisu aizsien un samaisa, pakratot. Cep vismaz 2 h, līdz gaļa atlec no kaula.

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas 4 porcijām:

  • Trusis – 1 gab.
  • Seleriiju sakne – 1 gab.
  • Burkāns – 3 gab.
  • Sīpols – 1 gab.
  • Ķiploks – 6 daivas
  • Baltvīns – 250 ml
  • Sviests – 100 ml
  • Cepamais maiss – 1 gab.
  • Sāls un pipari
  • Rozmarīns – 1 zariņš

Pagatavošana

Nomizo seleriju sakni un burkānus. Sagriež palielos gabalos. Sadala trusi un liek cepamajā maisā. Pieber burkānus, seleriju, ķiploku, sīpolu un rozmarīnu. Pielej baltvīnu un pievieno sviestu. Pievieno sāli un piparus. Maisu aizsien un samaisa, pakratot. Cep vismaz 2 h, līdz gaļa atlec no kaula.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Instagram Sekot