Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Pikantie garneļu tako

20 min
4 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • Garneles – 400 g
  • Tako plāksnes santa maria - 1 pac
  • Marinēti jalapeno pipari – 1/3 burc
  • Zaļais tobasko – pēc garšas

Marinēts sarkanais kāposts:

  • Sarkanais kāposts – ¼ gab
  • Citrons - 1 gab
  • Cukurs - 1 tējk

Avokado majonēze:

  • Avokado - 1 gab
  • Ķipoks - 2 daivas
  • Kajenas pipari malti - 1 tējk
  • Majonēze - 2 ēdamk
  • Citrona sula pēc garšas

Pagatavošana

Apcep garneles izmantojot savas iemīļotākās garšvielas. Vari arī tās viekkārši novārīt. Pagatavo avokado majonēzi. Visas sastāvdaļas samal blenderī. Alternatīva,saspaidi izmantojot dakšiņu avokado, pievieno rīvētu ķiploku, majonēzi un kajenas piparus. Citrona sulu pievieno pēc garšas.

Sagriez kāpostu, pievieno cukuru un citrona sulu. Saspaidi ar rokām, lai tie ātrāk samarinējas. Kārto visas sastāvdaļas tako kabatiņās un pievieno jalaopeno piparus un tobasko mērci pipantākai garšai.


Saistītās receptes

Instagram Sekot