Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Vistas fileja ar Cidoniju medus mērci ar ingveru

1 stunda
Viegli pagatavot

Raksta attēls

Iedvesmojoša recepte, ciemojoties pie RicBerry!

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja – 1 kg
  • Ķiploks – 3 daiviņas
  • Ingvers – 3 ēd. k., sakapāts
  • RicBerry Cidoniju medus mērce ar ingveru – 1 pudele
  • Paprika – 1 dzeltena, 1 sarkana, 1 zaļa, sakapāta nelielos gabaliņos
  • Olīveļļa
  • Rupjā sāls
  • Provansas garšvielas
  • Zaļumi – loki, koriandrs (kinza), sagriezti

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež 4 x 4 cm gabaliņos, ieliek bļodā, apkaisa ar 1 ēd. k. sāli, aplej ar RicBerry mērci, pievieno ingveru, 1 tējk. Provansas garšvielu un uzspiež 2 ķiploku daiviņas. Visu sajauc un noliek ievilkties.
  2. Tad sāk gatavot nūdeles un mērci. Kad nūdeles novārītas un mērce sagatavota (skat. nākamo recepti), pannā sakarsē olīveļļu un ieliek tajā vistu. Vistu cep pāris minūtes, pievieno papriku un uzliek pannai vāku, sautē 7 minūtes.
  3. Piespiež trešo ķiploka daiviņu un samaisa. Ievieto servējamā traukā un pārkaisa ar zaļumiem.

Saistītās receptes

Instagram Sekot