Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Vistas uzkodas keidžunu (cajun) stilā

40 min
Sarežģīti pagatavot
18 personām

Raksta attēls

Garšu ceļojums tavā virtuvē!

Sastāvdaļas

  • 100 g miltu
  • 100 g pekanriekstu, sablendētu
  • ½ ēd. k. kaltētu, samaltu raudeņu
  • 1 tējk. samaltu romiešu ķimeņu (kumina)
  • 1 tējk. Provansas vai Vidusjūras garšvielu
  • 1 tējk. timiāna
  • 1/2 tējk. Kajennas piparu
  • 150 g sviesta
  • 500 g vistas filejas
  • 4–6 ēd. k. sinepju
  • 6–8 ēd. k. majonēzes
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

Ņūorleāna, kas tiek dēvēta par džeza dzimteni, ir daudzu tautību mistrojums – melnādainie, spāņi, franči, Amerikas indiāņi. Virtuve ir dievīga!

  1. Izkausē 120 g sviesta.
  2. Lēzenā traukā samaisa miltus, riekstus, raudeni, romiešu ķimenes, timiānu, Provansas vai Vidusjūras garšvielas, piparus un sāli.
  3. Vistu sagriež 7x3 cm lielos gabaliņos. Tos iemērc sviestā, tad apviļā miltu/riekstu/garšvielu maisījumā.
  4. Cep karstā pannā pāri palikušajā sviestā, līdz gabaliņi kļūst skaisti brūni un gaļa ir izcepusies.
  5. Servē karstus ar mērci, kuru taisa, samaisot kopā sinepes un majonēzi.

Saistītās receptes

Instagram Sekot