Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika

Vasarīgā zivs


Raksta attēls

Sastāvdaļas

  • 180 g jauno kartupeļu, sagriezti plānās šķēlēs
  • 100 g garo brokoļu
  • 20 ml I love eco extra virgin olīveļļas
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • maza sauja smalki sakapātu pētersīļu
  • 2 palijas
  • 2 ēd.k. kaperu
  • 20 g sviesta
  • 1/2 citrona miziņas, smalki sarīvētas, pārkaisīšanai

zivs pildījumam:

  • 1 ēd.k. smalki sakapāta bazilika
  • 1 ēd.k. smalki sakapātu pētersīļu
  • 2 ķiploka daiviņas, nomizotas, smalki sakapātas
  • 1/2 citrona miziņas, smalki sarīvētas
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

Sakarsē krāsni 200°C karstu. Bļodā liek kartupeļus, brokoļus, eļļu, sāli, piparus, pētersīļus un samaisi. Pārliec visu keramiskajā formā, apakšā liekot kartupelīšus (jo plānākā kārtā, jo labāk) un apkārt saliekot brokoļus. Liec uz krāsns pamatnes cepties 10 minūtes. Sajauc visas zivs pildījuma sastāvdaļas un, proporcionāli sadalot, pildi katras palijas vēderā. Iegriez palijām augšējā daļā trīs mazus griezumus un uzliec zivis uz kartupeļiem. Uzliec katrai zivij sviestu, uzber pusi kaperu un liec uz krāsns pamatnes tuvāk augšējām restēm cepties 15 minūtes. Izņem no krāsns, uzrīvē 1/2 citrona miziņas, uzber atlikušos kaperus un pasniedz lielā šķīvī, lai katrs ņem, cik vēlas.

Lai palija izdotos īpaši kārdinoša, to cepām WMF keramiskajā pannā. Kopš darbības uzsākšanas uzņēmums WMF ir stingri ievērojis sākotnējo ideju par ēdiena gatavošanas uzlabošanu. Centieni sasniegt šo mērķi atspoguļojas ieguldītajā darbā, lai izstrādātu ikvienu no WMF produktiem, sākot no nažiem un galda piederumiem līdz katliem un pannām.

WMF ir 1853. gadā dibināts Vācijas uzņēmums, kas nodarbojas ar plaša klāsta virtuves preču ražošanu. Šīs prečzīmes produktiem piemīt teicama kvalitāte, kas panākta, izmantojot rūpīgi atlasītus augstas kvalitātes materiālus, modernu ražošanas procesu un rūpīgu kvalitātes kontroli.

WMF ticis un joprojām tiek apbalvots ar prestižiem tituliem dizaina jomā ne tikai tā produktu izskata dēļ. Katlu un pannu izstrādes posmā funkcionalitāte un produkta lietošanas ilgums ir visa procesa atslēga, arī tādu pārbaudītu risinājumu izmantošana kā Cromargan® materiāls, kā arī pilnīgi jaunu inovāciju ieviešana ražošanas procesā. Tas viss tiek darīts, lai attīstītu kulinārijas mākslu, saglabājot krietnu devu jautrības.

WMF cenšas nodrošināt, lai ikkatrs produkts izskatās pievilcīgi, funkcionē uzticami un sniedz papildu ieguvumus lietotājiem. Cepamās pannas ar nepiedegošajiem pārklājumiem DURIT ProfiSelect un Cromargan® DURIT ProfiSelect veicina veselīga ēdiena gatavošanu ar zemu tauku saturu. Lietojot pannu saskaņā ar noteikumiem, ēdienu var pagatavot ērti, un tas nepiedeg. Turklāt nepiedegošais pārklājums atvieglo pannas mazgāšanu.


Saistītās receptes

Instagram Sekot