Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Pikantā laša zupa

40 min
4 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

Laša fileja – 400 g
Saldā kukurūza Rimi – 120 g
Tomātu mērce Selection by Rimi – 1 burciņa
Kaperi, mazie – 2 saujas
Melnās olīvas Rimi – 2 saujas
Burkāni – 2 gab.
Seleriju kāti – 3 gab.
Čili, svaigs – 1 gab.
Ķiploks – 2 daiviņas
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Ūdens – 1,2 l
Sāls – pēc garšas 

Pagatavošana

Nomizo ķiploku un sasmalcina čili. Sagriež burkānus un seleriju šķēlītēs. Visas sagrieztās sastāvdaļas viegli apcep olīveļļā. Pievieno tomātu mērci un pavāra 2 minūtes. Pielej ūdeni vismaz 1,2 l vai vairāk. Vāra, līdz burkāni kļūst mīksti.
Pievieno laša filejas gabaliņus, kaperus, saldo kukurūzu un olīvas, pavāra vēl 5 minūtes. Atstāj nedaudz ievilkties.
Ja nepieciešams, pievieno sāli.

Ieteikums!
Pirms pasniegšanas zupai var  pievienot krējumu, citrona daiviņas un garšaugus pēc izvēles.


Saistītās receptes

Instagram Sekot