Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.
Privātuma politika
Recepte

Tomātu gaspačo zupa

10 min.
4 personām

Receptes attēls

Sastāvdaļas

  • Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem Selection by Rimi – 350 g
  • Tomāti – 3 gab.
  • Sarkanā paprika – 1 gab.
  • Ūdens – 100–200 ml
  • Baziliks podiņā Rimi – 1 podiņš
  • Kraukšķīgā bagete Mani Gardumi – 1/3 gab.
  • Olīveļļa I Love Eco –3 ēdamk.
  • Vīna etiķis – 1–2 tējk.

Pagatavošana

Sadala 1/3 daļu bagetes mazākos gabalos, pārlej ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas un apgrauzdē cepeškrāsnī, līdz maize kļūst kraukšķīga. Blendera krūzē liek nelielos gabalos sagrieztu papriku un tomātus, pievieno 100 ml ūdens, tomātu mērci, daļu grauzdētās bagetes, etiķi un olīveļļu. Samaļ

krēmīgā zupā. Ja zupu vēlies biezāku, pievieno vēl bageti, bet ja šķidrāku – pievieno ūdeni.

Pildi burciņās un dodies pusdienot dabā!


Saistītās receptes

Instagram Sekot